Top Capital: Simona Halep, cea mai de succes româncă

Trimite și altora

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost declarată drept cea mai de succes româncă, în topul anual realizat de redacția revistei Capital. Acest titlu vine în anul în care Simona Halep a reușit să devină, pentru prima oară în carieră, numărul 1 mondial, potrivit clasamentului WTA.

Editorii topului i-au acordat Simonei Halep 460 de puncte. Pe locul doi în clasamentul româncelor de succes se află comisarul european pentru Dezvoltare Regională, Corina Crețu, cu 415 puncte. Poziția a treia este ocupată de Anca Vlad, patroana lanțului de farmacii Catena, potrivit Transylvania Today.

Simona Halep a intrat, pentru prima oară, și în Top 300 Capital al celor mai bogați români. Averea ei personală este estimată între 20 și 22 de milioane de euro. Pentru al patrulea an consecutiv, acest top este condus de un fost tenisman, Ion Țiriac.

Simona Halep va evolua la Cluj în meciurile de FedCup împotriva Canadei. Turneul de tenis este programat în perioada 10 – 11 februarie 2018 și va fi găzduit de Sala Polivalentă.

 

Foto: Facebook

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 × 3 =