România va avea patru noi stațiuni de interes național. Una dintre ele este o destinație de schi aproape de Cluj

Trimite și altora

Reprezentanții Ministerului Transporturilor vor să includă patru noi destinații turistice pe lista stațiunilor de interes național. Este vorba de Mamaia Nord, de Peștera-Padina, de Dâmbovicioara din județul Argeș și de Borșa din județul Maramureș. Ultima este o stațiune de schi situată la 167 de kilometri depărtare de Cluj-Napoca.

De asemenea, oficialii Ministerului Turismului doresc să declare cinci localități drept stațiuni de interes local. Este vorba de localitățile Cacica, Dorna Cândrenilor, Poiana Stampei și Solca din județul Suceava și de comuna Oncești din județul Maramureș, potrivit TransylvaniaToday.ro.

 

Foto: Radio Cluj

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujenii, tot mai interesați de alimentele tradiționale
Next articleClujToday.ro: Emil Boc spune că Clujul pierde anual 28 de milioane de euro din cauza revoluției fiscale
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

4 + 19 =