Pensiunile și cabanele din județul Cluj, deja rezervate aproape în totalitate pentru vacanța de Crăciun

Trimite și altora

Pensiunile și cabanele din județul Cluj își așteaptă oaspeții pentru vacanța de Crăciun. În sate, proprietarii unităților turistice pregătesc bucate tradiționale, udate cu pălincă și vinuri albe de Târnave ori cele roșii aduse din podgoriile de pe Valea Mureșului. În orașe, atracțiile sunt târgurile de Crăciun, dar și petrecerile organizate în unele localuri renumite la nivel internațional.

Vacanța de Crăciun înseamnă multă muncă pentru hotelierii din Cluj. În orașe, multe hoteluri vor fi ocupate de turiștii care vor să treacă pe la târgurile de Crăciun din Transilvania, ori să petreacă la petrecerile tematice organizate în cluburi și restaurante care au devenit faimoase la nivel internațional după ce au fost promovate de ghiduri de călătorie precum Lonely Planet ori The Calvert Journal. Unii dintre turiști își cumpără pachete care includ Crăciunul și Revelionul, spune expertul în turism Valentin Lungu.

În ultimii ani, Clujul și-a consolidat statutul de destinație turistică în adevăratul sens al cuvântului, pentru că organizațiile care promovează turismul au știut cum să pună în valoare atuurile regiunii, spune vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Istvan Vakar.

În acest an, numărul de turiști a crescut în județul Cluj cu peste 25 la sută, iar tendința este de creștere și în 2018.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCFR a reintrodus Trenurile Zăpezii
Next articleTransportatorii și-au suspendat protestele din respect față de Regele Mihai
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × 4 =