Legile Justiției i-au scos din nou pe clujeni în stradă

Trimite și altora

Continuarea demersurilor parlamentare pentru modificarea legilor Justiţiei a determinat organizarea unui nou protest la Cluj, în această seară. Mai mult de 100 de tineri au pichetat sediul PSD Cluj.

Protestatarii au plecat în marş spre Prefectură. Ei cer demisia Guvernului şi a şefilor celor două Camere ale Parlamentului.

Protestatarii sunt de părere că demersul parlamentarilor pune în pericol independenţa şi eficienţa Justiţiei. Ei mai afirmă că aceste modificări oferă mai multe drepturi infractorilor decât victimelor şi că o mulţime de oameni care au încălcat legea vor scăpa nepedepsiţi, dacă aceste modificări vor intra în vigoare.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePremieră în România: o agenție imobiliară acceptă plata în Bitcoin
Next articleCercetătorii clujeni au pus la cale metode prin care pot depista vinurile și alimentele contrafăcute
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × 2 =