Clujul, vizitat de peste 540.000 de turiști în 2017

Trimite și altora
Foto: Transylvaniacam.com

În 2017, Clujul a fost vizitat de peste 540.000 de turiști, potrivit Direcţiei Judeţeane de Statistică. Numărul celor care au vizitat Clujul în 2017 este în creștere cu aproape 40% față de 2016. Din totalul turiștilor veniți la Cluj, 22% au fost din străinătate. Cei mai numeroşi au provenit din Ungaria, Germania şi Italia. Din statistică sunt excluşi turiştii care înnoptează la diverse persoane private și nu în unitățile hoteliere din oraș.

Cele mai vizitate obiective turistice sunt centrul istoric al oraşului Cluj-Napoca şi monumentele istorice. De asemenea, festivalurile Untold și Electric Castle, dar şi Festivalul Internaţional de Film Transilvania atrag zeci de mii de turişti din ţară şi din străintate.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBugetul de stat pentru 2018 a fost promulgat de președintele Klaus Iohannis
Next articlePrimele bucăți de autostradă inaugurate în 2018 vor fi în județul Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × five =