Pădurea Baciu-Hoia, inclusă pe lista celor mai înspăimântătoare păduri din lume

Trimite și altora

Cea mai faimoasă pădure din România, Pădurea Baciu-Hoia, este promovată în Asia. Cunoscuta publice internațională MiceTimes.asia a inclus pădurea de lângă Cluj într-o listă a celor mai înspăimântătoare păduri din lume. Există legende care afirmă că în această pădure din Transilvania s-ar petrece fenomene paranormale.

Pădurea Baciu-Hoia este renumită în toată lumea pentru fenomenele stranii care s-ar petrece aici. Unii spun că simt energii inexplicabile în acest loc, în timp ce alții afirmă că ar fi văzut obiecte zburătoare neindentificate. Sunt oameni care cred că în această pădure ar fi o poartă ascunsă spre un alt univers, în timp ce alte explicații vizează experimente care ar fi fost făcute de extratereștri. O zonă din pădure cu mulți copaci strâmbi și care cresc câte 2 sau 3 din aceeași rădăcină atrage mulți curioși.

Pe lista publicației asiatice se mai află așa-numita Pădure a Sinucigașilor de pe Muntele Fuji din Japonia, Pădurea Xochimico din Mexic, pădurea din Germania unde este localizată acțiunea basmului Hansel și Gretel, precum și păduri din California și din India.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: S-a sinucis Vasile Mera, cunoscutul concesionar de linii de autobuse
Next articleClujul de ieri: O nouă specie de hoţi
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

13 + 12 =