Manager Google, vorbitor la conferința de leadership feminin The Woman

Trimite și altora

Ela Moraru, Country Business Development Manager la Google Romania se alătură lineup-ului de excepție din acest an de la Conferința de Leadership Feminin The Woman.Numai cei care învață, dezlănțuiesc și redau sunt cei mai buni!” este motto-ul după care Ela se ghidează pentru fiecare decizie de a investi în societatea din care face parte.  

Ela Moraru s-a alăturat companiei Google în 2012 și după numai 4 ani a preluat atribuțiile fostului director Dan Bulucea. Ea este promotoarea educației digitale în învățământul din România, fiind inițiatoarea mai multor programe dedicate școlilor, universităților și presei. A demarat acest proiect alături de colegii săi de la Google deoarece a observat că școlile din România nu sunt adaptate la era digitală. Ela consideră că schimbarea pornește de la rădăcini: de la cadrele profesorale care au o influență directă asupra următoarelor generații.  Ela Moraru are o experiență de peste 12 ani în vânzări și marketing, dezvoltare de business și training, recent fiind absolventă a Academiei de Afaceri la Universitatea Duke.

Comments

comments

SHARE
Previous article90 de idei de afaceri din Regiunea de Nord-Vest vor primi finanțare de până la 40.000 de euro
Next articleClujul de ieri: Unde sunt cele 15 fete care au dispărut din Apahida
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

sixteen − 1 =