Alianță între patronatele din România, Ungaria, Polonia și Slovacia

Trimite și altora

Patru confederații patronale din România, Ungaria, Polonia şi Slovacia au semnat la Cluj documentele de constituire a Alianței patronale a țărilor est-europene, membre ale Uniunii Europene. În ultimii doi ani, UNPR a semnat acorduri bilaterale cu fiecare dintre cele trei confederaţii din ţările vecine.

În plus, acordul semnat vineri la Cluj ar urma să ofere posibilitatea celor aproximativ 52.000 de firme membre a celor patru confederații de a interacționa rapid și eficient pe platforma comună de comunicare și business care va fi realizată pentru a sprijini dezvoltarea firmelor din cele patru țări.

Comments

comments

SHARE
Previous articleElectric Castle oferă granturi în valoare de 15.000 de euro
Next articleCât va costa reamenajarea Parcului Feroviarilor?
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eight − 1 =