Și liceenii își pot face propriile lor afaceri. Mai întâi învață cum în programul iXperiment

Trimite și altora

Elevii clujeni sunt încurajați să pună bazele propriilor lor afaceri. Programul iXperiment este unul gratuit pentru liceeni, iar în urma selectării candidaților vor fi acceptați aproximativ 30 de participanți. Organizatorii competiției iXperiment vor să aducă sistemul educațional mai aproape de lumea antreprenoriatului. Programul va consta în două workshop-uri organizate în martie și aprilie prin care li se oferă și profesorilor acces la resursele necesare.

Cu sprijinul unor metori, participanţii ar urma să aplice cunoștințele nou dobândite în cadrul programului de antreprenoriat, inovație, tehnologie, marketing sau finanțe pentru a-și lansa propriile afaceri.

La sfârșitul programului, în 8 iunie, va avea loc o competiție finală, în cadrul căreia afacerile care au făcut cel mai mare progres pe parcursul programului vor fi premiate.

De asemenea, va fi selectat Best Youth Startup, iar câștigătorii vor obține investiții pentru a-și extinde afacerile și a genera impact pozitiv în comunitățile lor. Sesiunile acceleratorului vor avea loc în Sala Multimedia a Liceului Teoretic Mihai Eminescu, din Cluj-Napoca.

Înscrierea în programul iXperiment se poate face până în 16 februarie, iar formularul de înscriere poate fi găsit AICI

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY