Vinerea Mare devine zi liberă

Trimite și altora

Plenul Senatului a votat miercuri ca Vinerea Mare să devină sărbătoare legală nelucrătoare, cu 86 voturi „pentru”, un vot „împotrivă” și o abținere, transmite hotnews.ro. În legătură cu această lege, Camera Deputatilor este cea decizională și urmează să o dezbată în curând.

 

Proiectul de lege de modificare a Codului Muncii a fost inițiat de UDMR și susținut de parlamentari de la toate partidele. În expunerea de motive, inițiatorii notează că la începutul anului trecut, Comisia Europeană a stabilit sărbătorile legale pentru instituțiile Uniunii Europene, iar Vinerea Mare se află printre acestea.

Comments

comments

SHARE
Previous articleBlue Air neagă că va lansa zboruri de la Cluj spre Paris și Bruxelles
Next articleCare sunt recomandările din Transilvania incluse în ghidul de călătorie The Culture Trip
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

18 + eleven =