Care sunt recomandările din Transilvania incluse în ghidul de călătorie The Culture Trip

Trimite și altora

Transilvania este din nou promovată într-un ghid de călătorie din Occident cu foarte mulți cititori. Ghidul The Culture Trip a publicat un articol de mari dimensiuni, care conține 11 recomandări de călătorie din Transilvania. Două dintre ele se află în județul Cluj.

Transilvania este tot mai des inclusă în recomandările formulate de ghidurile internaționale de călătorie. Așa a fost cazul The Lonely Planet sau The Calvert Journal, care au publicat anii trecuți articole de mari dimensiuni despre această regiune. În acest an, ghidul de călătorie The Culture Trip a realizat o listă cu 11 obiective care merită să fie vizitate și care nu sunt legate de Dracula. Astfel de recomandări sunt importante, pentru că creșterea numărului de turiști britanici ar putea compensa previzibila scădere a numărului de turiști germani, după ce un mare touroperator a scos România din cataloagele sale, spune expertul în turism Valentin Lungu.

Străinii care vin la Cluj sunt impresionați deopotrivă de patrimoniul construit al orașului și de festivalurile sale.

”Ceea ce apreciez la Cluj sunt infrastructurile, monumentele, festivalurile și toate activitățile care sunt propuse publicului, precum și bogăția sa culturală”, spune un turist francez.

Lista de recomandări alcătuită de ghidul The Culture Trip include Clujul, Sibiul, Brașovul, Viscri, Biertanul, Sarmisegetuza Regia, Castelul de Lut din Valea Zânelor, Munții Apuseni, Alba Iulia, Castelul Corvinilor din Hunedoara și Salina Turda.

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleVinerea Mare devine zi liberă
Next articleClujul de ieri: 40 de ani de la înfiinţarea Societăţii <> din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

16 + 4 =