ShareFood, aplicația creată de clujeni care va duce la reducerea risipei de alimente

Trimite și altora
Hands serving shellfish meal around wooden table

O asociaţie din Cluj a lansat o aplicaţie care va duce la reducerea risipei alimentare. ShareFood este un instrument care poate fi utilizat de restaurante, firme de catering sau magazine care rămân cu mâncare pe care nu o mai pot vinde.

Beneficiarii pot fi ONG-uri care lucrează cu persoane defavorizate şi grupuri care au nevoie de hrană. Aplicaţia a fost lansată de o asociaţiei înfiinţată la Cluj, care găteşte şi oferă mâncare săracilor din mai multe oraşe din ţară şi a fost dezvoltată de programatori în mod voluntar. Asociaţia O Masă Caldă, care lucrează cu comunităţi defavorizate, a dezvoltat ShareFood „din dorinţa de a crea o reţea de donatori şi beneficiari de hrană din cadrul unei comunităţi, contribuind astfel la reducerea risipei alimentare”, explică iniţiatorii proiectului.

Comments

comments

SHARE
Previous articleTarom introduce o cursă aeriană Cluj-Napoca – Timișoara
Next articleClujToday.ro: Napoca Imobiliare, agenția cu cea mai mare bază de date din România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × 2 =