Taximetriștii clujeni vor să crească tarifele. Cât va costa o cursă de un kilometru?

Trimite și altora

Asociația Taximetriștilor din Cluj a solicitat reprezentanților Primăriei ajustarea actualelor tarife cu Indicele Prețurilor de Consum din perioada 2014-2017. Dacă cerința taximetriștilor va fi acceptată de municipalitate, tarifele de taximetrie vor crește de la 2,25 lei/km, cât este în prezent, la 2,75 lei/km.

O altă solicitare a taximetriștilor a vizat accesul pe benzile dedicate transportului în comun pentru mașinile cu cupola pe poziția ”Ocupat”.  Nu în ultimul rând, taximetriștii au insistat pe realizarea unui stand la Aeroport, pe locul vechilor bariere de acces. Toate propunerile vor fi analizate în comisiile de specialitate ale Primăriei.

 

Foto: CityNews.ro

Comments

comments

SHARE
Previous articleCine este sfântul care a fost desemnat patron al Internetului? A inventat un fel de Wikipedia a Evului Mediu
Next articleClujul de ieri: S-a dus Legmann cu rochiile
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three + six =