Salina Turda, promovată de National Geographic

Trimite și altora

„Călătoriţi adânc în subteran, într-o fostă mină de sare din Transilvania, România, ca să găsiţi acest bizar şi futuristic parc de distracţii”, îi îndeamnă cei de la National Geographic Travel pe fanii paginii de Facebook ai canalului. Recomandarea e însoţită de imagini din fosta mină şi de câteva informaţii despre ceea ce pot găsi aici turiştii.

Dincolo de glumele cu vampiri şi „pericolele” din Transilvania, mulţi dintre comentatori spun că au vizitat România şi Salina Turda şi îi îndeamnă şi pe alţii să facă această excursie. Unii precizează că Salina Turda e mai mult decât un parc de distracţii ori un obiectiv turistic, pentru că este şi o destinaţie pentru pacienţi care suferă de boli respiratorii. Salina Turda este unul dintre cele mai importante obiective turistice din județul Cluj. Salina a atins un număr record de turiști în 2017; peste 600.000 de oameni au vizitat cele patru mine deschise.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday.ro: Pasagerii Companiei de Transport Public vor circula cu o operă de artă ambulantă
Next articleClujul de ieri: Aplicarea taxei de lux pe mâncare la Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

12 + twenty =