Un român a creat Nihilo Coin, o criptomonedă mai performantă decât Bitcoin

Trimite și altora

Un proiect dezvoltat în România are ambiţia de a detrona celebra monedă virtuală Bitcoin. Este vorba despre Nihilo Coin, proiect dezvoltat de românul Ciprian Popa, care are acum acelaşi traseu pe care la vremea sa l-a avut şi Bitcoin. Valorând pe piaţă doar 0,13 dolari, Nihilo Coin promite să se dezvolte spectaculos, conform planurilor iniţiatorilor săi, beneficiind de o abordare unică şi având în spate un ecosistem puternic. Pentru amatorii acestui gen de investiţii, criptomoneda Nihilo Coin se arată a fi o investiţie serioasă, pe termen lung, cu un potenţial serios de a-şi mări în timp valoarea. Mai mult, se speră că acest proiect românesc are toate şansele de a rezolva multe dintre problemele cu care se confruntă alte criptomonede de pe piaţă.

Pentru cei interesaţi de detalii de natură strict tehnică, trebuie precizat faptul că vorbim, atunci când analizăm Nihilo Coin, de o criptomonedă nouă, de generaţia a treia, care permite transferul instant între două părţi. Criptomoneda are un algoritm propriu blockchain PoS, în baza căruia se asigură transparenţa totală dar şi siguranţa tranzacţiilor efectuate. În plus, similar cu alte criptomonede de pe piaţă, Nihilo Coin poate fi minat şi poate fi stocat în portofelul propriu. Investitorii potenţiali pot fi stimulaţi de alt aspect şi anume că stocarea a cel puţin 10 monede pentru cel puţin 8 ore asigură şansa la profit. Deci nu există nici un interes pentru valorificarea monedei imediat pe piaţă deoarece stocarea ei pentru un timp îndelungat promite şi profit dar asigură şi stabilitate pentru Nihilo Coin.

Poate că mulţi se întreabă care sunt argumentele pe care se bazează cei care au iniţiat acest proiect atât de ambiţios. Evident, ca în cazul oricărui astfel de proiect serios, şi Nihilo Coin se bazează pe parteneriate puternice şi solide. Echipa experimentată care dezvoltă Nihilo Coin a reuşit să stabilească o serie de astfel de parteneriate dintre care merită menţionat cel cu un fond de investiţii de origine elveţiană. Este vorba despre EST Capital AG, care deţine licenţe cripto-bancare pentru Olanda, Uruguay, Peru şi Puerto Rico. Nihilo Coin, cu sprijinul acestui partener, va fi listată pe unele dintre cele mai cunoscute exchange-uri din lume, fapt echivalent cu creşterea semnificativă a valorii criptomonedei. Mai mult, Nihilo Coin a dezvoltat un concept inedit şi anume conceperea unui algoritm care îi va asigura stabilitatea prin crearea primului marketplace din lume folosind tehnologia blockchain. În acest mod, criptomoneda va evita volatilitatea specifică altor criptomonede care pot manifesta fluctuaţiile de valoare importante de la o oră la alta. Dar mult mai demn de menţionat este faptul că Nihilo Coin va concura branduri de talia eBay, Amazon sau Alibaba, asigurând transfer instant de bani prin utilizarea Nihilo Coin. Acest aspect va conduce la supremaţia Nihilo Coin asupra altor criptomonede dar şi asupra marketplace-urilor existente la acest moment pe piaţă.

Nihilo Coin poate atrage investitori interesaţi, deşi nu a beneficiat de ICO (Initial Coin Offering). Este vorba despre acei investitori care nu urmăresc profitul imediat şi care au şansa să participe la un proiect inovativ, durabil, care promite beneficii pe termen lung.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe: https://www.nihilo.space. Este recomandabil să nu investiţi în proiect mai mult decât bugetul de risc deoarece riscurile sunt încă mari. Şi, mai ales, nu investiţi decât dacă v-aţi convins singuri de valoarea şi potenţialul proiectului, nu la sugestia altor persoane.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul de ieri: Un an de la aplicarea noului sistem de salarizare
Next articleClujul de ieri: Diabolică perseverare. Stăruinţa de a face rău ţărei
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twelve + twenty =