Produsele artizanilor clujeni, tot mai apreciate

Trimite și altora

Creațiile tinerilor artiști, artizani și meșteri populari din Cluj se vând tot mai bine la târgurile de profil sau la expozițiile organizate în întreaga țară. În marile centre comerciale din Cluj sunt deja standuri permanente ale acestor creatori, iar în centrul orașului sunt tarabe de unde pot fi cumpărate mici opere de artă.

Produsele realizate de artiștii plastici și de artizanii din Cluj sunt tot mai apreciate, nu doar de către clujeni, ci și de turiștii străini care ajung în oraș. Oamenii preferă să cumpere obiecte unicat, a căror valoare poate crește în timp. Prețurile pentru aceste opere de artă sunt destul de mici, spun artiștii.

De asemenea, sunt bine cotate și piesele de mobilier sculptat, obiectele de iluminat confecționate de tineri artiști, precum și bijuteriile create de studenții Universității de Artă și Design.

 

Foto: Artizanat si handmade

Comments

comments

SHARE
Previous articleLiderii austrieci vor un Chişinău european
Next articleClujul de ieri: Se intenţionează construirea unui spital epidemic în Grigorescu
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twelve + ten =