500 de milioane de euro pentru Spritalul Regional de Urgență Cluj

Trimite și altora

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat la Cluj că înființarea noului spital regional de urgență și reorganizarea actualului spital județean vor costa aproximativ 500 de milioane de euro.

Ea s-a întâlnit la Cluj cu autoritățile locale și județene pentru a discuta despre proiectul noului spital regional de urgență, care va fi construit în comuna Florești. Ministrul Sănătății a adăugat că programul de guvernare prevede construirea a opt spitale regionale, dintre care trei, cele din Cluj, Iași și Craiova sunt în faza cea mai avansată.

Sorina Pintea a precizat că o parte din banii necesari provine din fonduri europene. Lucrările efective la acest spital ar urma să înceapă anul viitor. 

Comments

comments

SHARE
Previous articleMagazin de suveniruri pe Domeniul Regal din Săvârșin
Next articleAJOFM Cluj organizează cursuri de calificare pentru 38 de persoane. Alfă de ce ocupații este vorba
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nine + five =