ClujToday.ro: Șoferii, cea mai căutată ocupație pe OLX

Trimite și altora

 

 

 

 

 

 

 

OLX, cel mai mare site de anunţuri din România, lansează din această vară OLX – Indexul locurilor de muncă, o analiză care va oferi un diagnostic, în timp real, al dinamicii pieţei muncii din România, iar în perioada iunie – iulie 2018, OLX a realizat un sondaj pentru a măsura dinamica pieţei muncii din perspectiva utilizatorilor care urmăresc anunţurile de locuri de muncă vacante publicate pe platformă, potrivit ClujToday.ro.

 

În primle şase luni ale anului 2018, în judeţul Cluj au fost peste 11.500 de anunţuri active, dintre care categoria Şoferi – Servicii auto – Curierat este fruntaşă, cu peste 2.000 de anunţuri active, urmată de categoria Caut loc de muncă (1,924) şi Ingineri – Meseriaşi – Constructori, cu 1.246 anunţuri. Pe ultimele locuri se află categoriile Resurse Umane cu 42 de anunţuri şi Internship – Muncă temporară – Sezonieră, cu 24 de anunţuri.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCompania clujeană Blugento ajută magazinele online românești să vândă pe Amazon, eBay sau Walmart
Next articleCompaniile din Chișinău vor parteneriate cu cele din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 + thirteen =