The International Wine Festival of Romania, organizat la Cluj

Trimite și altora

The International Wine Festival of Romania se extinde și își va desfășura prima ediție de toamnă în inima Transilvaniei, la Cluj-Napoca, între 27 – 28 octombrie. Evenimentul aduce în atenția publicului clujean o selecție de vinuri premium și super premium.

Cele două zile de festival se vor desfășura în incinta restaurantului Chios Social Lounge. Această ediție va aduce peste 200 de selecții de vinuri de la crame renumite. 30 de standuri ale producătorilor își vor aștepta vizitatorii la ediția din Cluj.

Conform Institutului Național de Statistică, exporturile românești de vinuri au atins în 2017 un nivel de 157,2 mii hl, în valoare de 26,8 milioane EUR, în creștere cu 18,6% în termeni valorici și cu 22,1% în termeni cantitativi, comparativ cu anul precedent.

Biletele pentru RO-Wine – The International Wine Festival of Romania pot fi achiziționate de pe platforma bilete.ro. Prețul unui bilet standard este de 30 lei/zi.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCapitalizarea bursieră a companiilor românești a ajuns la 20 de miliarde de euro
Next articleClujul de ieri: Aspecte noi ale Clujului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

two × 5 =