33 de doamne la participă la WomenRally

Trimite și altora

Cea mai importantă competiţie automobilistică din Transilvania dedicată doamnelor a luat startul pe platoul Sălii Polivalente din Cluj. La competiţie participă 33 de doamne, care au susținut azi și proba specială în parcarea unei mall din comuna Florești.

 

WomenRally este organizat de echipa care s-a ocupat în trecut de Raliu Clujului. Reprezentanta organizatorilor, Laura Savu, spune că această competiție s-a născut din pasiunea pentru sporturile cu motor.

Laura Savu spune că doamnele înscrise în competiție conduc în viața de zi de zi, nu sunt piloți profesioniști.

În total, există trei categorii în funcţie de capacitatea cilindrică a motoarelor. După concursul de azi, doamnele vor participa la o expediţie auto până la Alba Iulia, unde vor duce un credenţional simbolic din partea Clujului, pentru a onora astfel memoria delegaţilor la Marea Adunare Naţională de la 1 Decembrie 1918. Doamnele vor participa şi la ceremonia de schimbare a gărzii.

Comments

comments

SHARE
Previous articleComisarul european Corina Crețu cere mai multe proiecte de infrastructură din partea autorităților române
Next articleClujul se pregătește de KinoFest
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

fourteen − 11 =