VIDEO Protecția datelor personale, o provocare pentru firmele de HR, magazinele online, call-center-urile, dar și presă

Trimite și altora

Intrat în vigoare și în România în mai 2018, Regulamentul cu privire la Protectia Datelor cu Caracter Personal (faimosul GDPR) începe să aiba efecte.

Toate societățile din România trebuie să se alinieze și să respecte normele de protejare a datelor personale. Companiile care încalcă, începând din 25 mai 2018, noile reguli referitoare la protecția datelor personale riscă amenzi de până la 4% din cifra de afaceri totală anuală.

Printre firmele cele mai afectate de noile reglementari sunt cele care recrutează personal, magazinele online, call-center-urile și, nu în ultimul rând, presa.

Avocatul Dan Cristian Codrean explică hățișurile GDPR-ului în emisiunea România via Cluj, moderată de Bianca Pădurean la Via Cluj TV.

 

Comments

comments

SHARE
Previous article”Franceza te angajează”: Ce avantaje au pe piața muncii tinerii care vorbesc limba franceză
Next articleClujul de ieri: Deschiderea Parlamentului din 1931
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

7 + 7 =