Cum faci saltul de la un business falimentar la unul de succes, află de la Via Cluj TV

Trimite și altora

Business coach de succes și trainer, Lorand Soares Szasz, a explicat la emisiunea Business Cafe moderată de Raul Chiș la Via Cluj TV care sunt elementele care fac diferența dintre un business de succes și o afacere falimentară.

El a plecat de la date statistice care arata ca jumătate din firmele românești au o durată de viață de numai 4 ani.

Potrivit lui Lorand Soares Szasz, în România există zeci de mii de firme cu produse de excepție dar care mor de foame în ciuda faptului că există multiple posibilități de finanțare a afacerilor.

Acestea sunt business-urile care vor disparea primele cand va veni criza. Pentru ca aceasta criza va veni, da asigurari Lorand Soares Szasz (vezi in emisiune care sunt indiciile). Asadar, unde gresesc antreprenorii? Care sunt regulile de aur ale unui business pe care ei le incalca?

Afla toate detaliile de la Lorand Soares Szasz in emisiunea Business Cafe. Numai la Via Cluj TV.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCe aduce majorarea salariului minim din 1 decembrie 2018: inflație și posibile falimente
Next articleAcord pentru Brexit. Ce spune președintele Parlamentului European
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 + seven =