Trimite și altora

O firmă din Cluj, Axon Soft, a dezvoltat o aplicație de HR care a intrat în Top 10 mondial. Aplicația este dezvoltată în parteneriat cu o companie franceză și este utilizată deja de cele mai mari companii franceze din domeniul retailului, dar și de firme globale de curierat sau de fast-food, potrivit ViaCluj.tv.

Concret, acest produs informatic permite marilor companii să planifice concediile angajaților sau angajări temporare pentru perioadele de vârf, precum Black Friday sau Crăciunul.

Tot echipa Axon Soft a dezvoltat o aplicație de recrutare, numită Axon KAP. Aceasta permite recrutorilor să își aleagă candidații cei mai potriviți și să interacționeze cu angajații de la distanță. Aplicația a fost prezentată la CeBIT și, de asemenea, va fi prezentată și la World Mobile Congress din Barcelona, în februarie 2019.

Cum anume funcționează aceste aplicații aflați de la Buzz IT de la fondatoarea Axon Soft, Anca Vescan, într-o emisiune moderată de Claudiu Pădurean la ViaCluj.tv.

 

Comments

comments

SHARE
Previous articleScădere dramatică a numărului de tranzacții imobiliare la Cluj
Next articleAgricultura românească, printre cele mari creșteri din Uniunea Europeană
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

twelve + nine =