Pro România vrea schimbarea Guvernului. Corina Crețu, noul prim-ministru?

Trimite și altora

Partidul Pro România, înființat de fostul premier Victor Ponta, secondat de fostul vicepremier, Daniel Constantin, și de fostul ministru al Educației, Sorin Câmpeanu, a reușit să transfere zilele trecute patru parlamentari de la PSD. Astfel, coaliția PSD-ALDE a pierdut majoritatea la Camera Deputaților, potrivit ViaCluj.tv.

 

Pro România va face tot ceea ce este posibil pentru a demite actualul Guvern, deci parlamentarii care îl sprijină pe Victor Ponta vor vota moțiunea de cenzură care va fi depusă de Opoziție. Însă Pro România nu dorește să susțină o eventuală candidatură a președintelui PNL, Ludovic Orban, la prostul de prim-ministru, ci ar dori ca șefia Guvernului să fie preluată de actualul comisar european pentru Dezvoltare Regională, Corina Crețu. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Pro România, fostul ministru pentru Dialog Social, Aurelia Cristea, care a fost prezentă în platoul ViaCluj.tv, alături de coordonatoarea departamentului de Mediu al Pro România, Mihaela Frăsinean. Cele două reprezentante ale acestei formațiuni politice lucrează la o strategie de Mediu a Pro România, care va fi inclusă în programul politic al acestei formațiuni, după cum reiese din emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePNL strânge semnături în Florești pentru a susține Spitalul Regional de Urgență
Next articleClujul, magnet pentru studenții străini
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

17 + 17 =