Târg inedit de Crăciun la USAMV

Trimite și altora

Studenții Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj au găsit o metodă inedită pentru a contribui la campania de strângere de fonduri pentru cumpărarea unei ambulanțe care să fie donată de comunitate serviciilor publice de medicină de urgență. Campania a fost inițiată de Asociația Beard Brothers. Reprezentanții organizațiilor studențești din universitatea clujeană au organizat un Târg de Crăciun, unde au vândut obiecte handmade, ceai, cafea sau vin fiert, dar și alimente preparate de cei care se specializează în acest domeniu. Cumpărătorii au făcut donații pentru a sprijini cauza caritabilă.

În campusul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj a fost amenajat un Târg de Crăciun. Pe o alee au fost amenajate căsuțe din lemn, unde producătorii locali și-au vândut alimentele. Cumpărătorii au fost rugați să doneze pentru cumpărarea unei ambulanțe, spune prorectorul universității clujene, Adrian Oros.

Studenții au avut standuri rezervate, unde au vândut decorațiuni hand-made, dar și alimente. Campania pentru cumpărarea unei ambulanțe a fost organizată de Asociația Beard Brothers. Ambulanța ar urma să fie donată serviciului județean de profil.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × one =