Monarhiștii clujeni au colindat Familia Regală la Săvârșin

Trimite și altora

Un grup de monarhişti clujeni a colindat Familia Regală la Săvârşin. Colindătorii au fost primiţi de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei Române, de Alteţa Sa Regală Principele Radu, ASR Principesa Elena, împreună cu soţul său, ES Alexander Nixon, ASR Principesa Sofia şi ASR Principesa Maria ai României, anunță ClujToday.ro.

 

Colindul a avut loc în Muzeul Automobilului de pe Domeniul Regal, unde au fost primite alte grupuri de colindători, veniţi din toate colţurile ţării. Membrii Familiei Regale a României a primit daruri simbolice, iar colindătorii au fost serviţi cu cozonac şi cu ceai.

Comments

comments

SHARE
Previous articleJunii de la Mărișel, atracția turiștilor de Craciun, din Munții Apuseni
Next articleProgramul de lucru al Primăriei Cluj-Napoca și modalitățile de plată a taxelor și impozitelor locale
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

9 + three =