Investiție de cinci milioane de lei în dotarea a două spitale clujene

Trimite și altora
Foto: Cuget liber

Consiliul Județean Cluj va investi cinci milioane de lei în dotarea a două spitale clujene. Banii provin din programul destinat dezvoltării infrastructurii locale. 312.000 de lei reprezintă cofinanțarea asigurată direct din bugetul județului.

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase va primi un aparat Diapulse, un microscop operator și un aparat Roentgen. De asemenea, va primi și un aparat de sterilizare cu plasmă. În dotarea spitalului va mai intra și un ecograf, precum și un aparat de mapping profesional.

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello” va primi un sistem centralizat de stocare a datelor și imaginilor medicale. Acesta va fi utilizat în cadrul laboratorului de imagistică.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePiața cărților electronice, în creștere în România
Next articleUBB va avea un program postuniversitar în Securitatea Sistemelor Informatice
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

5 + 14 =