UBB va avea un program postuniversitar în Securitatea Sistemelor Informatice

Trimite și altora

Universitatea Babeș-Bolyai lansează în acest an un program postuniversitar în domeniul securității sistemelor informatice. Programul va fi derulat în cadrul Facultății de Matematică și Informatică.

Noul program postuniversitar a fost conceput de specialiștii Centrului Român de Studii Avansate în Securitate Informatică, înființat de Universitatea Babeș-Bolyai în parteneriat cu Universitate Tehnică Cluj-Napoca. Programul este destinat tuturor celor care și-au obținut licența și dețin cunoștințe despre sistemele de operare și despre rețelele de calculatoare.

Printre cursurile cuprinse în cadrul programului se numără: Introducere în securitate cibernetică, GDPR, Administrarea și securitatea sistemelor și a rețelelor, Penetration testing, Tratarea incidentelor de securitate și analiza software-ului malițios, Criptografie aplicată în Internet.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInvestiție de cinci milioane de lei în dotarea a două spitale clujene
Next articleAvertisment: Posibil recul pe piața imobiliară din Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

1 × four =