Când speră Primăria Cluj să termine centura metropolitană și cât va costa

Trimite și altora
Centura metropolitană a Clujului, lungă de 38,3 de kilometri, va fi un proiect dificil de executat, cu pasaje subterane si supraterane. Viceprimarul din Cluj-Napoca, Dan Tarcea, a anticipat la o emisiune la Via Cluj TV că lucrările de execuție vor costa mai mult de 150 de milioane de euro, iar cea mai mari parte a sumei va proveni din fondurile europene.
Proiectul centurii metropolitane este sustinut de Primăriile Cluj-Napoca,, Apahida, Gilău și Florești. Studiul de fezabilitate costă 3,7 milioane de euro. După studiu, proiectul va merge la Ministerul Transporturilor, care va stabili detaliile de execuție. Când ar vrea Primăria Cluj-Napoca să fie gata autostrada urbană spune Dan Tarcea in emisiunea Romania Via Cluj. Detalii AICI

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujul va beneficia de faptul că Sibiul este Regiune Gastronomică Europeană
Next articleÎncă 25 de autobuze electrice pentru Cluj
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seventeen + 13 =