Cerc de Caculatoare și Tehnologia Informației, organizat de UTCN

Trimite și altora

Liceenii care se gândesc la o carieră în IT pot să se înscrie la Cercul de Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei dedicat elevilor din clasele a XI-a şi a XII-a, organizat de Facultatea de Automatică şi Calculatoare a Universității Tehnice Cluj-Napoca (UTCN).

Întâlnirile vor avea loc din două în două săptămâni. În pus, facultatea va organiza şi un concurs ai cărui premianţi ar putea obţine astfel înscrierea automată în anul I de studii. În cadrul Cercului de Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei este organizat anual un concurs de programare, ai cărui premianţi, absolvenţi de liceu, sunt admişi automat, dacă îşi exprimă această opţiune, la secţia de Calculatoare din cadrul Facultăţii de Automatică şi Calculatoare a UTCN.

Participarea la acest cerc le va permite elevilor, totodată, familiarizarea cu mediul universitar, astfel încât să poată lua o decizie avizată în ceea ce priveşte viitorul lor profesional. Înscrierea şi participarea în cadrul cercului nu presupune nici un fel de costuri pentru elevi, cu excepţia celor legate de deplasare. 

Comments

comments

SHARE
Previous articleRata șomajului, la un minim istoric la Cluj
Next articleDigital Park din Chișinău, un Silicon Valley al Moldovei
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × one =