Digital Park din Chișinău, un Silicon Valley al Moldovei

Trimite și altora

Tehnologia, inovaţia şi creativitatea sunt la ele acasă în Republica Moldova, acolo există unul dintre cele mai revoluţionare parcuri IT din Europa de Est – Digital Park. Parcul tehnologic este orientat spre progres şi creştere rapidă a companiilor locale şi internaţionale care activează în sfera IT&C. 

Complexul Digital Park este un proiect ce propune spații pentru birouri, zone de coworking, săli de conferințe și evenimente. Calitatea mediului este asigurată prin cafenele și restaurante, spații verzi, parcuri și spații de recreere. Toate aceste elemente fac din complexul Digital Park un punct atractiv, metropolitan nu doar rezidenților, companiilor IT naționale și internaționale, ci și un centru urban, modern și  alternativ.

Clădirea A din Digital Park are opt nivele. Parterul este amenajat cu recepții și spații de lobby. Nivelul 2 este în totalitate dedicat spațiilor pentru coworking, etajul se extinde și în Blocul B cu care comunică în acest nivel. Nivelele 3-7 sunt rezervate birourilor. Suprafața destinata birourilor la un etaj este de cca. 650 m2.

Toți cei care vor avea birourile în Digital park vor beneficia gratuit de internet cu viteza de 1 GB, de recepția deschisă 24/7, de zone verzi generoase, zonă destinată organizării de evenimente cu săli de conferințe, locuri de parcare subterane și supraterane, rasteluri pentru biciclete și motociclete, facilități pentru persoane cu dizabilități, sservicii de pază și securitate, control acces cu bariere, monitorizare video digitală 24/7. Să nu uităm de restaurantele și cafenelele care nu pot lipsi dintr-o astfel de clădire.

Un concept nou pentru Republica Moldova este cel de coworking. Zona coworking a Digital Park este amplasată la nivelul 2 al clădirii, comun pentru blocurile A și B, avînd o suprafață de 1000 m2 și o capacitate de 130 locuri. Zona este proiectată cu toate instrumentele necesare, internet rapid, mobilier, imprimante,  zone de lounge și bucătării utilate în cele mai mici detalii care să asigure rezidenților toate condițiile pentru lucru.

Mai multe detalii despre Digital Park găsiți aici.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eighteen − 3 =