Bugetul de stat, întors în Parlament – Ce va face PNL

Trimite și altora

Președintele României, Klaus Iohannis, a întors în Parlament, pentru reexaminare, legea bugetului de stat. Legea va fi dezbătută din nou, iar după adoptare, președintele va fi obligat să o promulge.

Parlamentarii PNL vor vota legea bugetului de stat doar dacă Guvernul va ține seama de amendamentele Opoziției. O altă cerință este îndreptarea dezechilibrelor provocate în economie de adoptarea Ordonanței 114/2018, a declarat vicepreședintele PNL, deputatul Adrian Oros. Coaliția PSD-ALDE dispune încă de majoritate parlamentară, însă aceasta este tot mai subțire, în contextul plecărilor tot mai dese ale unor parlamentari PSD la partidul Pro România, condus de fostul premier, Victor Ponta.

Comments

comments

SHARE
Previous articleStudenții de la Facultatea de Drept au protestat împotriva modificărilor legilor Justiției
Next articleDouă camere sterile, amenajate la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

six + 5 =