Studenții de la Facultatea de Drept au protestat împotriva modificărilor legilor Justiției

Trimite și altora

Un nou protest împotriva ordonanțelor care modifică legile Justiției a avut loc la Cluj. Mai mulți studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai s-au strâns în fața rectoratului pentru a-și exprima dezacordul față de aceste legi. Studenții au purtat banderole albe, în semn de solidaritate cu protestul declanșat de magistrații de la Tribunalul Cluj.

Protestul studenților vine după ce și alte grupuri sociale și-au exprimat dezacordul față de modificarea legilor Justiției. Printre cei care au protestat se numără și profesorii de la Facultățile de Drept din Cluj și din București, precum și actorii de la teatrele naționale din Cluj-Napoca și din București.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCum merge magazinul alimentar al USAMV
Next articleBugetul de stat, întors în Parlament – Ce va face PNL
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

seventeen + two =