Pro Invent va începe la Cluj în 20 martie

Clujul se pregătește pentru cel mai important eveniment din Transilvania dedicat inventicii și inovării. Peste 350 de invenții vor putea fi văzute și testate la Salonul Internațional al Cercetării Științifice, Inovării și Inventicii Pro Invent.

Evenimentul își deschide oficial porțile miercuri, 20 martie, de la ora 12:00, în Sala Polivalentă – BT Arena. Salonul reunește, și în acest an, universități, institute, centre și stațiuni de cercetare, firme, asociații ale inventatorilor, precum și inventatori individuali din țară și din străinătate. 

Firmele își vor prezenta produsele și noile tehnologii, în cadrul unei secțiuni aparte, denumită generic “Arena Tehnologiilor”, iar inventatorii, persoane fizice, vor avea un spațiu exclusiv denumit “Arena Inventatorilor” unde își vor putea expune și împărtăși ideile. În acest an, grupurile de studenți afiliate structurilor de inovare și cercetare din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca vor participa cu proiectele lor originale. Pentru prima dată în cadrul Salonului Pro Iinvent, vor fi expuse lucrările de pictură și fotografie pe calculator ale studenților.

Comments

comments

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

4 × 1 =