Pro Invent va începe la Cluj în 20 martie

Trimite și altora

Clujul se pregătește pentru cel mai important eveniment din Transilvania dedicat inventicii și inovării. Peste 350 de invenții vor putea fi văzute și testate la Salonul Internațional al Cercetării Științifice, Inovării și Inventicii Pro Invent.

Evenimentul își deschide oficial porțile miercuri, 20 martie, de la ora 12:00, în Sala Polivalentă – BT Arena. Salonul reunește, și în acest an, universități, institute, centre și stațiuni de cercetare, firme, asociații ale inventatorilor, precum și inventatori individuali din țară și din străinătate. 

Firmele își vor prezenta produsele și noile tehnologii, în cadrul unei secțiuni aparte, denumită generic “Arena Tehnologiilor”, iar inventatorii, persoane fizice, vor avea un spațiu exclusiv denumit “Arena Inventatorilor” unde își vor putea expune și împărtăși ideile. În acest an, grupurile de studenți afiliate structurilor de inovare și cercetare din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca vor participa cu proiectele lor originale. Pentru prima dată în cadrul Salonului Pro Iinvent, vor fi expuse lucrările de pictură și fotografie pe calculator ale studenților.

Comments

comments

SHARE
Previous articleÎncă un serviciu de car-sharing intră pe piața clujeană
Next articleDouă stele Michelin pentru Salina Turda
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

3 × four =