Tarom renunță la zborurile Cluj – Paris

Trimite și altora

Compania aeriană de stat, Tarom, a anunțat că va renunța la șapte rute pe care le operează în prezent. Decizia va afecta aeroporturilor din Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara.

În privința Clujului, Tarom va renunța la cursa aeriană Cluj-Napoca – Paris. În fiecare săptămână, existau trei zboruri care legau cele două destinații.

Explicația oficială a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, este faptul că aceste zboruri ar fi ineficiente din punct de vedere economic, deoarece locurile din avioane sunt, în majoritate, neocupate. Și aceasta deși în Cluj se află cea mai numeroasă comunitate academică franceză din Europa Centrală și de Est, iar numărul francezilor stabiliți în Cluj este mai mare de 2.000.

Comments

comments

SHARE
Previous articleCreștere semnificativă a turismului cultural în Transilvania
Next articleCorina Crețu a dezvăluit la Cluj care vor fi principiile viitoarei politici europene de coeziune
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × four =