Când e ultima zi în care clujenii pot primi bonificația pentru plata integrală a taxelor și impozitelor locale

Trimite și altora

Mâine este ultima zi în care clujenii care își plătesc integral taxele și impozitele locale pot beneficia de bonificația de 10 la sută. Azi, clujenii își pot plăti obligațiile on-line sau cu ajutorul codului QR de pe înștiințările de plată, iar mâine este ultima zi în care impozitele pot fi plătite la ghișee.

În mod obișnuit, clujenii care își plătesc integral taxele și impozitele locale până în data de 31 martie primesc o bonificație de 10 la sută din valoarea totală a obligațiilor față de bugetul local. În acest an, însă, pentru că 31 martie a căzut într-o zi de duminică, ultima zi în care poate fi primită bonificația este 1 aprilie. Mâine, clujenii își pot plăti taxele și impozitele locale la sediul Direcției de Taxe și Impozite Locale sau la primăriile de cartier.

Cei care nu vor să stea la cozi, își pot plăti taxele și impozitele locale pe site-ul primăriei sau pe ghiseul.ro. O altă metodă este cea cu ajutorul codului QR de pe înștiințările de plată primite prin poștă. În fine, există și posibilitatea de a plăti taxele și impozitele datorate bugetului local prin virament bancar.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY