De azi, primăria încasează impozite și taxe pe 2018

Trimite și altora

Taxele și impozitele locale se pot plăti de astăzi, la sediul din Piața Unirii nr 1 și la toate primăriile de cartier. La sediul Centrului de Informare pentru Cetățeni de pe strada Moților nr. 7 se vor încasa toate tipurile de taxe și impozite locale, precum și abonamentele de parcare din municipiu. 

Dacă aceste taxe și impozite sunt achitate în termen, adică până în 2 aprilie 2018, cetățenii beneficiază de toate facilitățile și bonificațiile prevezute de regulamentele locale.

Cei care nu vor să se deplaseze la sediile primăriei și să stea la cozi, au mai multe alternative de plată: direct la ghișeele instituției, cu numerar sau cu card bancar; online, pe site-ul www.primariaclujnapoca.roonline, pe site-ul www.ghiseul.ro; online, cu ajutorul codului QR de pe înștiințarea de plată a impozitelor (pe care o vor primi în perioada următoare, conform legii, în cutiile poștale) sau prin virament bancar in conturile institutiei deschise la trezorerie. Taxele și impozitele locale nu s-au majorat față de 2017.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

three × 3 =