Consiliul Județean Cluj oferă finanțări nerambursabile

Trimite și altora

Consiliul Județean Cluj pune la bătaie suma de 500.000 de lei pentru susținerea proiectelor din domeniul socio-educațional. Pentru cele sportive, suma e de 1,2 milioane de lei, iar proiectele culturale vor beneficia tot de o jumătate de milion de lei.

 

Pentru cultele religioase recunoscute legal, Consiliul Județean a repartizat o sumă de 2.000.000 de lei. Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, a explicat că pentru a marca în mod corespunzător Centenarul Marii Uniri și pentru a facilita organizarea de acțiuni și activități specifice acestui domeniu a fost alocată, în plus, suma de 300.000 de lei. Depunerea solicitărilor de către entitățile eligibile se poate face de vineri, 2 martie și până în 16 martie, ora 13.30, la Registratura Consiliului Județean Cluj.

Comments

comments

SHARE
Previous articleAtelier Ascultă-ți corpul, organizat la Cluj
Next articleClujul de ieri: Vreţi să placeţi soţului Dvs.?
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eighteen + 7 =