DeLonghi a construit în Jucu o nouă hală de producție

Trimite și altora

Cea mai mare fabrică din Europa de aparate pentru preparatul cafelei, deținută de compania italiană DeLonghi în parcul industrial Tetarom III din Jucu, a fost extinsă. Reprezentanții companiei italiene au construit o nouă hală de producție, destinată mai ales pregătirii maselor plastice.

Astfel, valoarea totală a investițiilor realizate de compania DeLonghi în România a depășit pragul de 50 de milioane de euro. Compania italiană a preluat fosta fabrică Nokia din Jucu.

În principal, compania italiană produce la Jucu aparate de cafea, însă a început şi producţia de aparate electrocasnice mici, sub brandul Braun. Compania DeLonghi are în portofoliu brandurile DeLonghi, Braun şi Kenwood, iar unităţile sale de producţie sunt amplasate în Italia, România şi China, potrivit ClujToday.ro.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePensiunile din Carpați își așteaptă oaspeții de Paște
Next articleClujul de ieri: Primaria Municipiului Cluj se razboieste cu fotografii
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

one × 5 =