Experimente amuzante la Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai

Trimite și altora

Facultatea de Fizică a Universității Babeș-Bolyai organizează sâmbătă, 13 aprilie, cea de-a zecea ediție a evenimentului public „Sâmbăta Experimentelor”.

Participanții vor fi așteptați atât cu experimentele menite să îi fascineze. În cadrul evenimentului vor fi puse în scenă diverse show-uri destinate tuturor, la care înscrierea în prealabil este obligatorie pe atom.ubbcluj.ro/empirx.

Sâmbăta Experimentelor este un proiect realizat de Facultatea de Fizică, Asociația EmpirX  și Asociația Studenților Fizicieni cu scopul de a promova știința și de a împărtăși cunoștințele dobândite în cadrul domeniului academic din care fac parte.

Evenimentul se va desfășura de la ora 11.00, în clădirea centrala a Universității Babeș-Bolyai (str. M. Kogălniceanu nr.1).

Intrarea este liberă.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSalariul mediu în Cluj a depășit valoarea de 3.000 de lei
Next articleAderarea la Uniunea Europeană a schimbat ADN-ul Clujului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

7 + 4 =