Un nou val de angajări la Cluj

Trimite și altora

Clujul se confruntă cu un nou val de angajări. În principal, locurile de muncă sunt oferite în trei domenii: IT, producție industrială sau outsourcing de servicii. Doar pe platforma industrială din Jucu, o companie germană ce produce componente electronice angajează încă 300 de persoane, după ce o altă companie, de data aceasta italiană, care produce aparate pentru cafea, a construit o nouă hale de producție.

Specialiștii în piața muncii estimează că, în următorul trimestru, companiile clujene vor scoate la concurs peste 4.000 de posturi. Reprezentanții acestora îi vizează mai ales pe cei care vor absolvi în această vară facultățile, liceele sau școlile profesionale. Cea mai mare concurență în domeniul recrutării este în domeniul IT.

Există o cerere foarte mare de forță de muncă și în domeniul producției industriale. Companiile din zonele Cluj-Napoca, Turda-Câmpia Turzii și Dej-Gherla au scos deja la concurs peste 1.000 de locuri de muncă. Există o mare varietate a posturilor, de la cele din brutării până la cele din industria aerospațială.

Comments

comments

SHARE
Previous articleGrupul Dedeman plătește 120 de milioane de euro pentru The Office
Next articleCluj: 47 de drumuri județene vor fi modernizate
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

9 + six =