Care este poziția UDMR față de referendumul pe tema Justiției

Trimite și altora

UDMR consideră referendumul drept un instrument democratic legitim, prin care care oamenii își pot exprima părerea cu privire la teme importante pentru societate. Însă liderii UDMR evită să facă vreo recomandare propriilor alegători în legătură cu referendumul pe tema Justiției, convocat de președintele Klaus Iohannis, a dat de înțeles președinta organizației de femei a UDMR, senatorul Rozalia Biro.

Reprezentantele organizației de femei a UDMR au organizat o conferință de presă la Cluj, în care au prezentat doamnele care vor fi prezente pe lista candidaților Uniunii pentru Parlamentul European. Nici una dintre candidate nu a dorit să se pronunțe și în legătură cu referendumul.

Comments

comments

SHARE
Previous articleClujToday: Adrian Oros îl acuză pe Liviu Dragnea de tentativă de fraudare a referendumului pentru Justiție
Next articleTot mai mulți clujeni practică hipoterapia
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

four × 4 =