Vânzările de mașini noi au crescut cu 27 la sută în aprilie

Trimite și altora

Luna aprilie a adus un adevărat boom al vânzărilor de mașini noi. Potrivit datelor adunate de Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile, numărul mașinilor cumpărate în aprilie 2019 a fost cu 27 la sută mai mare decât în 2018.

Tendința de creștere a început, mai timid, chiar din ianuarie. În primele patru luni ale anului, numărul mașinilor noi vândute în România a fost cu 11 la sută mai mare decât numărul total al mașinilor vândute în aceeași perioadă a anului 2018. În total, până acum, în România au fost vândute 57.500 de mașini noi. 62 la sută dintre acestea au fost cumpărate de către companii.

Comments

comments

SHARE
Previous articleSezonul Franța-România aduce la Cluj spectacolul Europeana – o scurtă istorie a secolului XX
Next articleKlaus Iohannis dă vina pe politicieni pentru creșterea euroscepticismului
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

9 − one =