Klaus Iohannis dă vina pe politicieni pentru creșterea euroscepticismului

Trimite și altora

Președintele României, Klaus Iohannis, dă vina pe populismul unor politicieni pentru creșterea euroscepticismului în întreaga Uniune Europeană. El consideră că principalii vinovați pentru acest lucru sunt cei care pozează în politicieni pro-europeni la Bruxelles, iar acasă denigrează Uniunea Europeană.

”Este jalnic, este jenant, dar arată felul în care Uniunea Europeană este denigrată – chiar denigrată – de politicieni naționali care caută vinovați pentru propriile eșecuri. Și așa, din păcate, nu se întâmplă numai la noi. Noi suntem bătuți cu PSD-ul. Sper că duminică seara lucrurile se vor vedea altfel… Dar și alții, cum a scris unul foarte bine, și alții au faliții lor!”, a spus Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a făcut aceste declarații la Cluj. El a participat la un dialog public găzduit de Universitatea Babeș-Bolyai.

Comments

comments

SHARE
Previous articleVânzările de mașini noi au crescut cu 27 la sută în aprilie
Next articleClujToday.ro: Aeroportul din Cluj a ajuns la pasagerul cu numărul 1.000.000
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

11 − five =