Filmele românești, privilegiate la TIFF 2019

Trimite și altora

Filmele românești vor fi privilegiate la această ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania. De asemenea, tot la TIFF, actorul Marcel Iureș va fi premiat pentru întreaga sa carieră de până acum.

Aproape 40 de filme românești vor putea fi vizionate la această ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania – TIFF. Printre cele mai așteptate proiecții se numără premiera mondială a filmului Parking, regizat de Tudor Giurgiu. Cea mai mare parte a echipei filmului va fi prezentă la proiecția care va avea loc în cinematograful amenajat în aer liber chiar în deschiderea TIFF, spune Tudor Giurgiu.

Printre alte filme așteptate de cinefilii clujeni se numără Monștri și La Gomera. De asemenea, vor avea loc workshopuri destinate creatorilor de conținut audiovizual din Cluj, spune managerul festivalului, Cristian Hordilă.

Festivalul Internațional de Film Transilvania va începe vineri și se va încheia duminica viitoare.

Comments

comments

SHARE
Previous articleExit-poll: Alegerile care reconfigurează scena politică din România
Next articleEmisiune filatelică dedicată vizitei apostolice a Papei Francisc în România
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × 3 =