Începe Bursa locurilor de muncă pentru tineri ”HaiAcasă!”

Trimite și altora

Evenimentul intitulat ”HaiAcasă! Bursa de joburi” se va desfășura între orele 11.00 – 20.00 la BT Arena și va găzdui peste 200 de companii locale din județele Bihor, Harghita, Satu Mare și Covasna.

”Știm că Clujul este foarte atractiv 🙂 Însă, în orașul tău natal te așteaptă numeroase oferte de joburi bine plătite. Te așteptăm la BT Arena Cluj, în data de 20 iunie, cu ofertele companiilor din orașul tău natal. Vor fi prezentate companii locale din județele Bihor, Harghita, Covasna și Satu Mare. Sperând să fii interesat(ă), te rugăm să completezi acest formular. Ne întâlnim în 20 iunie!”, scriu organizatorii.

Comments

comments

SHARE
Previous articlePeste 1000 de elevi au vizitat fabricile FrieslandCampina din Cluj și Târgu-Mureș
Next articleUSR a depus legi pentru protejarea ciocârliilor și a caprelor negre
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

2 × one =