Peste 1000 de elevi au vizitat fabricile FrieslandCampina din Cluj și Târgu-Mureș

Trimite și altora

Peste 1000 de elevi au vizitat în acest an școlar cele două fabrici din Târgu Mureș și Cluj ale FrieslandCampina România și au văzut cum se fac produse precum iaurtul, laptele, telemeaua, în cadrul programului național „Școala Altfel” al Ministerului Educației Naționale.

Este al treilea an consecutiv în care FrieslandCampina România își deschide porțile celor două fabrici și invită elevii de la școlile din județele Cluj și Mureș să descifreze tainele transformării laptelui crud în produse lactate care ajung pe mesele românilor din toată țara. În cele două fabrici compania prelucreaăză anual aproximativ 60.000 de tone de lapte pentru produsele Napolact. Fermele din Ardeal sunt singura sursă de lapte pentru produsele Napolact. Azi compania colectează materie primă de la peste 1000 de ferme.

Comments

comments

SHARE
Previous articleInformaticienii clujeni dezvoltă aplicații pentru mașinile fără șofer
Next articleÎncepe Bursa locurilor de muncă pentru tineri ”HaiAcasă!”
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

eighteen + eight =