Banca Mondială asistă Consiliul Județean în elaborarea noului Plan de Amenajare a Teritoriului

Trimite și altora

O delegație a Băncii Mondiale s-a întâlnit cu reprezentanții Consiliului Județean Cluj pentru a discuta despre acordul de asistență tehnică oferit de forul internațional în vederea elaborării noului Plan de Amenajare a Teritoriului Județului Cluj. Delegația Băncii Mondiale a fost condusă de directorul de țară pentru România și Ungaria, Tatiana Proskuryakova, iar delegația Consiliului Județean Cluj a fost condusă de vicepreședintele Istvan Vakar.

”Salutăm prezența la Cluj a partenerilor noștri de la Banca Mondială și îi asigurăm de faptul că vom răspunde în mod pe deplin similar rigurozității și seriozității lor recunoscute. Le vom pune la dispoziție materialele solicitate într-un format cât mai complet și corect, astfel încât propunerile de soluții să fie unanim acceptate de către partenerii implicați în proiect, inclusiv de asociațiile de dezvoltare locală și metropolitană din județ”, a declarat Istvan Vakar. El a mai remarcat faptul că procesul de colectare a datelor necesare elaborării noului Plan de Amenajare a Teritoriului este ăn grafic.

Comments

comments

SHARE
Previous article90 de copii s-au pregătit la Juventus Academy din Cluj
Next article190 de fotografi din 132 de țări lucrează la un album comun despre Transilvania
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

five × 1 =