Câți bani cheltuiesc românii pentru amenajări cu piatră naturală

Trimite și altora

Românii care optează pentru amenajarea apartamentului sau casei cu piatră naturală alocă sume între 1.000 și chiar 20.000 de euro, bugetul variind în funcție de tipul locuinței, de suprafață și de complexitatea proiectului, potrivit unui studiu de piață făcut de un magazin de profil, piatraonline.ro.

Cei mai mulți dintre români optează pentru amenajarea unui anumit spațiu, cum ar fi bucătăria sau baia și alocă un buget între 1.000 și 1.500 de euro.

„În cazul clienților care fac o amenajare completă de apartament, vorbim de un coș mediu de cumpărături de 4.000 – 6.000 de euro, iar în cazul celor care au drept proiect amenajarea unei case, coșul mediu de cumpărături este între 10.000 și 20.000 de euro.

Băile și bucătăriile sunt în topul preferințelor, dar, de cele mai multe ori, un client va opta pentru placare unitară în toate spațiile din casă, adică va folosi piatra naturală și în holuri, living-uri etc”, declară Mariana Constantinescu-Brădescu, reprezentanta magazinului de piatră ornamentală.

Comments

comments

SHARE
Previous articleRegele Mihai I, omagiat la aniversarea a 150 de ani de la fondarea USAMV Cluj
Next articleConstrucția noii rampe de gunoi de la Pata Rât se apropie de final
ClujInsider.ro este o publicație dedicată mediului de afaceri clujean. Publicația noastră își propune să reflecte cât mai fidel și cu o acuratețe cât mai mare evoluțiile din economia locală. ClujInsider.ro oferă știri și analize care acoperă subiectele de business. Redacția ClujInsider.ro este formată din jurnaliști cu experiență de cel puțin 20 de ani, care promovează bunele practici în domeniul mass-media.

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY

nineteen − ten =