VenomRoW a jucat PUBG cu Tweeday la Gamescom 2019

Trimite și altora

VenomRoW, un gamer român care a jucat Counter Strike încă din 1999, a avut ocazia să joace PUBG împreună cu Tweeday, un streamer celebru, la Gamescom 2019. Această oportunitate a fost o experiență memorabilă pentru VenomRoW, care a fost onorat să joace alături de un gamer atât de cunoscut în lumea jocurilor video.

VenomRoW a fost prezent la Gamescom 2019, unde a participat și la un concurs de Apex Legends, împreună cu alți doi prieteni. În fața a peste 5000 de oameni, echipa lui VenomRoW a câștigat competiția, ceea ce a fost o mare realizare pentru el și prietenii săi.

Cu toate acestea, ocazia de a juca PUBG cu Tweeday a fost una dintre cele mai memorabile experiențe pentru VenomRoW. Tweeday este un gamer cu o mulțime de urmăritori și un expert în jocul PUBG, astfel că pentru VenomRoW a fost o onoare să joace alături de el.

VenomRoW a descris experiența de a juca cu Tweeday ca fiind “fantastică”. În timpul jocului, el a învățat multe lucruri noi de la Tweeday și a putut să vadă strategii noi de joc, ceea ce a fost foarte util pentru el în cariera sa de gamer.

Gamescom 2019 s-a dovedit a fi o experiență memorabilă pentru VenomRoW, care a avut oportunitatea să întâlnească și să joace alături de mai multe nume mari din domeniul jocurilor video. Oportunitatea de a juca PUBG cu Tweeday a marcat un moment de neuitat. Acesta a fost onorat să joace alături de un gamer atât de cunoscut și a învățat multe lucruri noi, ceea ce i-a permis să se dezvolte în cariera sa de gamer.

Comments

comments

Nu sunt comentarii

LEAVE A REPLY